Какво да правим, ако се е запушила септичната ни яма

Да се случи да се запуши септичната яма е несъмнено доста неприятно събитие, със сигурност всички сме съгласни с това. Наричаме го събитие, тъй като подобно нещо няма да Ви се случи всеки ден, затова пък ще предизвика необходимост от взимане на бързи и правилни мерки. Невъзможността на ямата да поеме повече отпадни води може да бъде съпътствано от риска за наводнение и редица други, все нежелани ситуации.

Не се чудете как сами да се справите със ситуацията, ако се питате – можем ли сами да оправим нещата, отговорът е, по-скоро не. Наистина това не е шега работа и за целта се изисква наличието на специално оборудване, висококачествена техника и опит. Специализираните фирми разполагат с всичко необходимо и професионално ще решат въпроса.

Потърсете добра специализирана фирма за процесът на почистване на септични ями.

Как да намерите услугата за почистване на септични ями в гр. София, ще узнаете пак в тази статия, малко по-надолу. Причина за запушването могат да бъдат различни фактори, като най-честата е самата тяхна конструкция, която ги прави податливи на преливане при невъзможност да поемат повече отпадни води. В такива ситуации правилното е да се доверите специализирана фирма да извърши почистване на септичната Ви яма.

Почистване на септични ями

Повечето от фирмите предлагат също и абонаментна услуга за почистване на септични ями. Това е удобно, практично и осигурява спокойствие, Вие ще спестите средства, ще осигурите регулярност и ще поддържате съоръжението си в изправност.

За да се избегнат авариите, препълване на ямата е важно да се извършва периодична профилактика. Това, което трябва да имате предвид, е, че периодичността на профилактиката на една септична яма зависи от нейния обем, честота на ползване и вида на самото съоръжение. Не бива да се подценява профилактиката. Тя Ви осигурява възможност да не се случват сериозни запушвания, затлачвания и аварии.

Ако се нуждаете от помощ, за София и околностите й, ползвайте услугите на професионална фирма ”Евроканал” ЕООД. Можете да направите заявка на тел.: 0877 77 63 77. Фирмата има адрес: кв. Врaждебна ул.46 N2a.