Какви видове джанти има и как да изберем правилните за нас?

Изборът на подходящи и качествени автомобилни джанти пределно може да е по-трудна задача, отколкото доста хора си мислят. Една от причините е голямото разнообразие на видове, които съществуват на пазара, а другата причина е голяма конкуренция и множеството търговци. В следващите редове ще разгледаме какви видове джанти има и ще ви дадем съвети за това как да изберете правилните такива.

Най-разпространения от всички видове това са летите джанти. Те са отличен избор, ако търсите наистина добро представяне на колата си. Като цена са по-скъпи, но са доста устойчиви и в дългосрочен план тази инвестиция определено си заслужава. Друг вид, това са стоманените, които. Те са отличен избор ако вашият автомобил е тежък, за да ви осигури максимален комфорт. Друг популярен вид това са кованите, които определено са доста издръжливи, устойчиви и са произведени от твърд алуминий. Тези качества ги правят 3 пъти по-здрави и 25% по-леки от летите и са отличен избор за високопроизводителен автомобил. Минусът им е, че са доста по-скъпи. Срещат се и т.нар многопластови джанти, които са направени от няколко части. Този вид е често използван при спортните модели автомобили.

Изключително качествени и устойчиви джанти може може да намерите в онлайн магазинът Progumi.bg. В този специализиран онлайн магазин ще откриете повече от богато разнообразие за всички видове автомобили, при това на много достъпни цени. При тях ще откриете стоманени, лети, ковани, хромирани и многочастови джанти във всички размери с безупречно качество което е от особено значение за вашата сигурност и безопасност.

Цените, които предлагат са повече от изгодни, особено като се има предвид качеството, а изборът на марки е доста зашеметяващ. Едни от най-добрите брандове за автомобилни аксесоари ще откриете като: DAMINA PERFORMANCE, ITWHEELS, V1 WHEELS, MOMO, EMOTION, ADVANTI-RACING, HRS, ROTEX и др.