Направете банята в кралско жълто

Един от най-модерните цветове за баня, е така нареченото кралско жълто, което придава стилен интериор на едно от най-важните помещения във вашия дом. Подобен на слънчевите лъчи този цвят ви зарежда със силна доза настроение всяка сутрин и гали сетивата ви.

Мозайката, заоблените форми и модерното осветление са само допълнение към слънчевата ви баня. В обзавеждането можете да включите както стандартните тоалетна чиния, мивка, душ и вана, така и душ кабина, отделни шкафчета и други мебели.

Съвременните дизайнери, твърдят че кралското жълто излъчва топлина и ви кара да се чувствате добре, когато посетите банята. Допълнителните цветове могат да бъдат черно, синьо и даже червено според личните ви предпочитания. Имайте предвид, че жълтия цвят се комбинира по страхотен начин с почти всички багри.

Заложете на интериорни врати с нестандартна форма, за да придадете уникален вид на помещението. В допълнение можете да монтирате нежно осветление чрез специални лунички, които да свидетелстват за романтиката на това толкова важно за всеки човек място.

Комерсиалната цел на банята е да се грижи за вашата по-добра хигиена, но това е и мястото, където релаксирате и се радвате на заслужената си почивка след дългия работен ден. Именно поради тази причина ви предлагаме жълтия цвят, който създава усещане за движение и доминира пред другите цветове.

Докато се къпете или просто пиете вино в банята сте обградени от светлина и бодрост. Стандартният син цвят в банята е заменен от нещо по-силно и впечатляващо, като по този начин демонстрирате желанието ви за повече ведрост и добро настроение.

Не претрупвайте с мебели, а подсигурете няколко, които да бъдат в различни цветове за акцент на помещението. Сложете хубаво и широко огледало, което да отразява слънцето идващо от мозайката и останалото обзавеждане. Сигурни сме, че крайния резултат ще задоволи и най-претенциозните сред вас, тъй че просто опитайте и се насладете на ефекта.