3д фототапети – красив интериор на достъпна цена

Вече сте собственик на собствен апартамент и искате необичаен и модерен интериор? Най-доброто решение е да изберете 3д фототапет. И това не са просто красиви и ярки щампи, а високопрофесионален печат, който се отличава с ефекта на въздействието си. От някои пейзажи просто лъха чист въздух и изглежда така все едно птиците са на път да чуруликат. Интересувате ли се? Тогава нашите полезни съвети ще разкрият цялата истина – какво крият зад красивата си външност невероятните 3д фототапети.

3д тапет – какво е това и къде се ползва

И така, какво представляват модерните 3d фототапети? Всъщност името говори само за себе си. Това е тапет с модел, нанесен по изключителна технология, което го прави необичайно ярък и обемен.

Нереално готин тапет

Модерните фототапети 3d изглеждат реалистични и впечатляващи. Без да напускате дома си, можете да се озовете в тропическа гора, на океана, сред небостъргачи в мегаполис или дори в друга галактика.

Струва си да се отбележи, че използването на фототапети 3д в интериорния дизайн е много популярно сред купувачите и набира скорост в разпространението си. Появата на нови технологии повдига въпроси относно употребата, грижите и много други. И ние ще отговорим на най-често срещаните.

Функционални характеристики на 3д тапетите за стени

3D тапетите са практични и гъвкави. Те могат да се използват не само за залепване на стени, а и на тавани, ниши и прегради. 3д тапетите са идеални за довършване на малки площи, тъй като визуално разширяват пространството на стаята. Покриването на отделни равнини ще помогне за разделянето на стаята на зони.

За да не се претоварва интериорът, по-добре е да използвате панорамно изображение на една или повече стени на стаята. Такива тапети изискват внимателна и нежна грижа. В зависимост от вида на основата, за почистване се използва суха или леко влажна кърпа. Не използвайте агресивни химикали, остри предмети и почистващи препарати с абразивни частици. Въпреки че висококачествените тапети могат да бъдат третирани с неконцентриран сапунен разтвор. 3д тапетите са доста устойчиви на износване, особено ако основата им е направена от винил или нетъкан текстил. Те са леки и огнеустойчиви, поради което обхватът на тяхното приложение се разширява.

Непременно посетете fototapeti.eu, където ще откриете огромно разнообразие от модели.