Parketilazur.com – конкурентни цени на ламиниран паркет в София

Ако търсите за своя дом или офис нов ламинат, то цената е едно от първите неща, на които обръщате специално внимание, защото искате да направите добър избор. Общо взето не сте единствени, които разполагат с конкретен и определен бюджет, така, че нека ви представим къде може да намерите едни от най-конкурентите и страхотни цени на ламиниран паркет в град София.

магазин за ламиниран паркет в София

Идеалният и подходящ ламиниран паркет е този, който отговаря на мястото на което е поставен. За жилищни площи може да заложите на по-тънък ламинат от поне 8 мм., докато офисните или търговските площи изискват по-голяма дебелина на ламината, защото там има повече натоварване. Освен дебелината, вашият ламинат трябва да красив на външен вид, да пасва с интериора в дома или офиса, както и да е устойчив на влага, надраскване и други агресори. Не на последно място не са за подценявани и какви са едни цени на ламиниран паркет.

В Parketilazur.com има доста голямо разнообрази от ламинирани паркети с различни дебелини, класове, цветове и шарки и то на страхотни цени и специални промоции. Там ще намерите ламинати с дебели от 8 до 12 мм, които са устойчиви на всякакви удари, натоварване от тежки мебели и надраскване от ноктите на домашните любимци. Богатия избор от цветове, форми и шарки определено ще ви впечатли, а другото нещо, от което ще останете доста приятно изненадани са ниските цени на ламиниран паркет. Нещо повече, ще намерите и страхотни промоционални цени с намаление до 20%, така, че ви препоръчваме да разгледате тази секция в сайта и да изберете своята подова настилка за вашия дом или офис много изгодно. Освен това, за пълния завършек на пода, там ще откриете и допълнителни аксесоари като первази, подложки и лайсни, които да са в пълен унисон с избрания от вас ламиниран паркет.